due april 2020

Edd 16/04/2020 Bersalin 15/03/2020 35w4d.. Baby girl.. Assisted breech..bersalin normal,xsmpat operate. Baby da sminggu dalam nicu..doakan anak saya sihat dan kuat ..

due april 2020
88 Các câu trả lời

Cute.. Cepat sembuh sayang. Mummy slalu stimulate baby. Bwa bckap..

Tahniah sis. Semoga cpt sembuh anak sis. In sha allah🤲 . Aamiin

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Semoga bby cepat sihat.. Lahir brpa kg sis

4y trước

Alhamdulillah...2.1,kg

Alolo..comeynya baby..Semoga baby cepat boleh balik rumah..

tahniah ibu selamat berpantang... comel bby....moga bby n ibu sihat...

4y trước

Terima kasih..amin

Semoga bby kuat dan dikurniakan kesihatan yang baik.. Aminnn.. 🌹

Baby dah boleh keluar wad ke sis?..harap baby ok..sihat ye..

Semoga dpermudahkan segala urusan sis n baby...n tahniah sis

Tahniah mommy ..slmt berpntg. .moga bby cpt shat ye syg. .🥰🤗

Comelnya..semoga sgala di permudahkn..ibu pun kna jga kesihatan..

4y trước

Terima kasih...amin..