Diduga dengan kehilangan permata sulong

EDD : 11/6/2020 Tetapi.. Admitted : 16/3/2020 kerana tiba2x hipertensi Emergency Czer : 17/3/2020 9 pagi Sebab : severe pre eclampsia punca kpd Abruptio Placenta (lekang uri) Hanya bertahan 2 hari 18/3/2020 8 malam. Nur Jannah nama diberi anak syurga mama & abah yg sgt cantik. Usia kandungan 27 minggu. Discharge ward : 25/3/2020 #Merindui #RedhaIkhlasTabahKuat #AlFatihah

Diduga dengan kehilangan permata sulong
138 Các câu trả lời

Semoga sis tabah menghadapi dugaan Allah. Sy doakan sis diberikan zuriat yg soleh & solehah & sihat walafiat selepas ni. Semoga Allah merahmati sis & suami. Aaamiinnn. ☺💞

Salam takziah sis.. Semoga sis dan suami yerus tabah. In Shaa Allah, tiap apa yg terjadi ada hikmahnya. Lepas nie Allah beri yg lebih baik utk sis dan suami ❤️

Salam takziah..sy pun ade anak syurga yg sulung, meninggal masa 27w..anak syurga kte menunggu kte dkt sana..sy faham keadaan sis sbb sy pun pernah melalui saat ni..

Takziah sis. Al fatihah. Tiap minggu kita x berhenti risaukan. Satu cabaran besar mengandung ni. Risau baby risau diri. Kuatkan smgt walaupun pyh ye.

Semoga tabah ya,sis.. sis kuat💪💪 bykkan doa n yakin semuanya ada hikmah... Allah sayang sis sngt2 sbb tu Allah uji . Al-Fatihah 🤲😔

alahai sis besar sangat dah tu.. sedihnyaaaa 😢😢😢😢😢 salam takziah. semoga Allah ganti dengan yang lebih baik nanti. aamiin ya rabb

5y trước

aamiin tq sis 💕

Salam takzirah sis, semoga sis n suami kuat menghadapi segala ujian n dugaan.. InsyaAllah ada rezeki.. Al fatihah buat baby nur jannah..

salam takziah...sy pn diuji kehilangan bayi thun lepas...lahir 41 week...meninggal dlm perut...thun ni Alhamdulillah Allah gnti lagi...

Al fatihah... Semoge sis kuat... InshaAllah anak syurga menanti sis kat sane... Semoge ade rezeki sis and husb utk dpt bby lg... Aminmn

Al Fatihah. Salam takziah sis. Semoga dipermudahkan urusan serta dikurniakan ketabahan mengharungi ujian ni. Aamiin 🤲🏻