baby boy❤️

bersalin secara normal pada hari 17/2/2020 pkul 1:20am,lepas bersalin hilang segala kesakitan..berat 2.89kg *admitted on 15/2 *induced on 16/2

baby boy❤️
31 Các câu trả lời

Alhamdulillah ,syukurrrrr. Tahniah yaa sis. Selamat berpantang. Saya skrg bru turun tanda ade lendir berdarah. Doakan saya selamat bersalin yaa.

tahniah momy dan bby selamat🙋🏻‍♀️ .. selamat berpantang momy😃

Nampak mcm tembam je si baby boy mama.. conrats sis! Selamat berpantang!

4y trước

berat baby 2.8kg je,sbb ambik gambar dekat sngt

Anak prtmah ka sis brpa week ya sis sudh bersalin

4y trước

saya induce sbb gdm,lgi pon blum ada *sakit contration *pecah kutuban *turun tanda

tahniah dan selamat berpantang 🥰

alhamdulillah tahniah sis.. slmt brpntng

Congratulations. Selamat berpantang

Tahniah momy..selamat berpantang..

tahniahh... selamat berpantang...

Tahniah selamat Berpantang