Diduga dengan kehilangan permata sulong

EDD : 11/6/2020 Tetapi.. Admitted : 16/3/2020 kerana tiba2x hipertensi Emergency Czer : 17/3/2020 9 pagi Sebab : severe pre eclampsia punca kpd Abruptio Placenta (lekang uri) Hanya bertahan 2 hari 18/3/2020 8 malam. Nur Jannah nama diberi anak syurga mama & abah yg sgt cantik. Usia kandungan 27 minggu. Discharge ward : 25/3/2020 #Merindui #RedhaIkhlasTabahKuat #AlFatihah

Diduga dengan kehilangan permata sulong
138 Các câu trả lời

Takziah sis...ank sis mnunggu sis dsyurga..semoga sis ada rezeki mgandung lg..semua yg blaku ada hikmah tsembunyi...

sy pun mcm awak jugak . sy 37weeks . check kk tbe2 darah tinggi . smpai dpn labour room dah xde heartbeat baby

5y trước

Kan..betul tu.. rsa brsalah sgt.. pngajaran.. lpas ni cuba jd ibu yg lbih baik.. perbaiki dr ksilapan...jg mkn, jd dri, jg emosi, enjoy the moment dgn gmbira, brikn yg trbaik utk dri n bby..

salam takziah sis...semoge sis kuat ...sama mcm sy...sy eklampsia pada 25 mnggu...baby pn minggal...29.11.19..

Semoga ada rezeki lg nnt sis.. Allah sebaik² perancang.. Ada hikmah di sebaliknya. Semoga tabah dan bersabar.

Once dh pernah ada severe pre-eclampsia, utk pregnancy kedua, perlu cepat2 buka buku pink yer sis, jgn tggu 12 mnggu.

5y trước

Ok..baik...in Shaa Allah..trm ksih

Salam takziah sis. Moga Allah beri ganjaran berlipat kali ganda diatas keredhaan sis dan keluarga. Aamiin.

Takziah... Innalillahiwainnalillahirajiun... Anak syurga sis dah tunggu sis kat sana.... In Syaa Allah...

takziah sis saya pun rasa benda ya sama . semoga sis kuat insyaAllah ada rezeki lg nanti tu 💪🏻

Allahuakbar, stay strong ya sis.. InsyaAllah ada rezeki lain Allah nk bagi. Doa sebaik2 perancang

Takziah puan.. bykkn bersabar dgn kehilangan ank syurga.. jaga kesihatan puan.. kuatkan semangat