Susu formula

Dutch Baby Muntah Teruk ,Lactogen Mula2 Cirit Hjau Dn 2 Hri Baru Berak ,Frisolac Ar Kerap berak maybe cirit Anak Mcm Meragam Lebih ,Dumex bebelac sembelit !Mummy Buntu Dah !Mtk Pendapat Antara Frisolac HA ,Nan Pro @HA ,Aptamil ,Dumex Mamex ,MANA LAGI OKAY ?#bantusharing #firstmom #seriusnanya #mummyneedhelp

2 Các câu trả lời

Puan cuba Similac pula. Sebenarnya takboleh nak suggest susu yg sesuai. Sbb ikut badan baby masing-masing. Tapi pengalaman saya, anak guna Similac alhamdullillah ok. Lain2 yg Puan nyatakan saya takpernah cuba.

2y trước

Similac ade byk jenis ,yg mane stu ya mom?

similac dh try blm

2y trước

Similac yg mne satu ya