Edd Atau Scan?

Due date mn yg paling tepat ye.. Edd yg kk bg atau scan baby.. Doc gtau baby besar..

2 Các câu trả lời

Eh sama la kita sis.. sya nrse bgi 11.11.20 Doc lak bagi 27.10.20 Kata doc bby bsar x bole kut yg 11.11 tu .. d sbb kan period x btul ttba jaa sblm ni... So doc sah kn darah blm bersih jaa.. so kena refer 27 tu laa...

4y trước

Insyaallah biasa gitu la sis sbb sya ank 3org doc bgi jngkaan gitu tapi smua awal dri jangkaan yg doc bgi.. so ikut yg doc bgi ja laa😊

sy pon sama . due sptot 11.11 tapii kalau ikutt pada scan & doc yg slalu scan tu ckp baby besar , dalam hjungbulan 10 jugakk duee .. harap2 kalau bsalin awal pn baby dh matang jaa ☺