Hamil slps keguguran dan due USOD (unsure of date)

Sape alami mcm sy? Adkah edd yg doc bg tu tepat atau berbeza?

1 Trả lời

Sy pregnant sblm ni pnah due Usod jgk..due date doc scan 24/4/2016 skali baby kluar 19/4/2016.. kire awal 5 hari..sbb sy ank sblm ni pn memang xpernah limpas dr tarikh due date..mesti beranak awal dr due date..bese date yg doc bg tu da btol cume depends la ade yy beranak awal dr due date tu, ade yg over due

4y trước

InsyaAllah xde pape...doa yg baik2. Sy pn gdm ni..due date 12/3.. kne branak sblm due date 😅