Stillbirth

Due date 17 may, harini 12 may time check up doktor kata heartbeat baby tak dpt detect.. terkejut sgt sbb time sahur td aktif je.. lepas scan pakai 3 machine doktor sahkan baby dah tak ada and dah boleh induce utk bersalin esok.. sedih sgt, esok nak raya persiapan sambut baby semua dah siap.. doakan sayaanaksyurgaku senang bersalin esok dan pantang lepas ni.. #anaksyurga

17 Các câu trả lời

Salam takziah 😔 Semoga Allah s.w.t kuatkan semangat awak & permudahkan segala urusan awak. Kita sbg manusia dah tentu kita merancang & mengharapkan yg terbaik TAPI Allah s.w.t lebih tahu segala2nya 🥺

salam takziah puan sekeluarga. semoga kuat dan tabah menghadapi ujian Allah. semoga dipermudahkan segala urusan.Aamiin.

sis xbilang pergerakkan 10x ke..ape pn takziah puan..sy pn pernah ade sorg ank syurga..meninggal semasa lahir

salam takziah untuk anak syurga puan . tapi boleh tahu , macam mana boleh jadi macam tu ye ?

Sis masa sebelum tahu heartbeat baby dah xda tu sis mengalami bleeding x?

allahuakbar..Salam takziah...smoge dpermudahkn semue urusan dan sis kuat..😭

Salam takziah buad sis dan keluarga. Moga tabah dan kuat ya.

Salam takziah sis..semoga kuat dan tabah hadapi ujian Allah

takziah sis.. byk bersabar ada hikmah disebalik kejadian.

salam takziah .semoga di mudahkan. anak syurga ibu.