38 week 3 days

Hi mommies! Saya due 17 May tapi sampai sekarang tak ada tanda apa apa pun. Ada sesiapa yang sama due atau bulan May juga yang dah bersalin?

24 Các câu trả lời

Sy due 11 may ni. Perut asyik mengeras je😅 lain2 xde tanda lg. xsabar nk main ngn baby tp dlm masa yg sama masih ada hal nk kena settlekan sblm baby kuar. Semoga dipermudahkan urusan kita semua bakal2 ibu berpantang🤲🏻🤲🏻🤲🏻

sy due 14/5, masih lg menunggu ni bila baby nak keluar. tak sabar dh ni rasa 😭😭. dok menunggu bila nak mai contraction / pecah ketuban ni. mohon doakan sy bersalin sebelum due date 🙏🏻

sy 37w minggu lps doc check bukaan 2cm doc thn ward 2 hri pahtu bg balik😅sbb bukaan x tmbh pun n x de tanda lg..harap minggu ni or minggu dpn bersalin dhla😀

2mo trước

Kan. Harap minggu ni juga kalau boleh nak bersalin 😝

sya 1 may dh brsalin 40w 🤣tpi kna induce ubt je kul 7.45 mlm 🥺dh brsalin ...30april tu klur tnda drh je tpi tkde contraction..

2mo trước

Wahh. Tahniah! Hehe

Saya due 12/5 pun xde tanda2 lagi.. Skrg tunggu Dr KK keluarkan surat utk serah diri ikut tarikh due je

saya due 18. belum ada tanda lagi.. tp kalau tak bersalin jugak 17 kena serah diri sbb gdm

samalh sis due 17 bln 5 blm ada tnda² lgi kuat mngeras saja dn mdi cukup kiraan 10

due 26/5 takda tanda tanda lagi kalau bole nak baby keluar awal hmm 🥹