37MINGGU 1HARI

Due 27/8 Hi ibu ,ada tak sini dah bersalin awal sblm due?Saya dah mula sakit bahagian bawah dan perut dah rasa mngeras.cuma blm ada tanda lagi.jum share pengalaman

19 Các câu trả lời

saya due 15/8 , melahirkan pada 05/8 🤗 tanda tanda yg saya alami dulu sbelom melahirkan rasa mcm nak kencing tapi block . rasa mcm pundi kencing berat sangat2 jadi bila mengeras memang sakit sampai pundi kencing .

sy 17/8 dah masuk lalu dah buat senaman dan kerap bersama suami juga tp baby masih syok dlm lg..tanda lendir kuning campur darah sikit tp x ada contraction kuat lg baby masih aktif mengeras sekejap2 Jr..

Sy due 9/8, dah selamat bersalin 17/7 36w5d kalau ikut EDD. Less 1weeks sebelum bersalin dapat date baru dari swasta REDD 31/7 so bersalin ikut REDD 38weeks. Normal delivery + drip induce

28/8 skg dah ada tanda..pagi td cuma mengeras mcm nk berak..tp bukaan 1 cm..td kluar lendir coklat..doktor kata dh dekat..tp xtau brslin tgh mlm ni atau esok² nya lg..skg dh dlm ward..

Saya bersalin awal sbb induce for labour - GDM on metformin. Puan pantau kekerapan contraction ya. Jika kerap contract atau ada tanda bersalin lain, terus ke PAC

sama due 27/8 . tapi saya xda tanda apa2 lgi . rasa mcm biasa je mgkin bby masih syok dlm perut kot. hehe hrap dipermudahkan urusan kita utk bersalin. ameen🫰

Saya due 24/8.xde tanda lagi. Mengeras ngilu2 kt bawah tu biasa.. Harap nk bersalin awal juga tapi macam xde harapan je.. Tunggu jela bila baby ready nk keluar😂

1mo trước

sy due 11.8 xde tanda2 lg jgk ni😩😩😩

saya due 31/8 . sekarang sakit ari ari , sakit pinggang . pastu asyik membuang jerrrr ... sekarang nak tidur malam pun taklehh . perut asyik memulas 🥹

Saya pun mcm awak juga.. tpi bila pusingkan badan sakit tu da hilang. Ni tgh tunggu bila nk beranak je ni🤣.. semoga dipermudahkan urusan kita bersalin

sy due 14/8 tp tak brsalin lg.. tanda pun tiada langsung. tips2 org bg smua dh bt tp baby yg tknk kluar lg huhuhu