Warded sbb bb kurang gerak

Smlm sya prgi hospital sbb nk cek bby sbb bby kurang gerak . lpstu, sya trus kna wrded sbb bukaan dh 2cm . Tpi smpai je hospital everthing oky . cmanya sya ada kputihan. so, dr mskkn ubat . smpai pagi ni pmbukaan ttp 2cm dan sya tk rsa pn contrction tu kuat sgt . Ni anak nmbr2 . Sbb msa lhir anak first dlu, smooth je. Normal ke kalau kita tk rsa contrction tu xintern lagi? Dan xde tnda tnda lgi.

5 Các câu trả lời

sy pon masuk wad sbb bby kurang gerak , doktor biasa cek bukaan baru 2cm tapi bila part pakar turun tgk tu dia seluk nya sampai jadi 3cm terus tolak pi labour room suh beranak 😂 sakit gila part dia seluk kononnya nk bantu bukakkan jalan 😆 tapi alhamdulillah dh selamat bersalin dh pon

sy pun sme 😅ritu kne thn ward bukaan dh 2 cm..2 hri kne thn tp x de tanda ap2 lg then doc bg balik dlu bg ad tanda bru dy suh p hsptl blik

2 cm kdg Dr suruh balik dlu kalau xda contraction. normal je. boleh bersenam, berjalan ap bagai utk cepatkan bukaan

berapa minggu dah

2mo trước

38week