Due 1.11.2023

Due 1.11.2023. Gdm On dc. Skang 38week 2day..Baby xmo keluar lagi.. Anak sulung 38 week dh klua. 2nd 37 week.. Yg 3rd ni selesa btul duk berenang2 dlm tummy ibu... Semua tips dh buat..ibu xsabo nk jumpa baby

9 Các câu trả lời

Sama la dengan sy, due sy 31/10 ni.. tp baby masih seronok dok didlm.. smlm sy checkup 38w 1d jalan masih tak bukak lagi.. tp sakit sikit, ngilu di bahagian bawah dah ada..

11mo trước

saya pun 27/10 ni.tp xde tanda2 baby nk keluar awal lg

Alhamdulillah...sy dah selamat bersalin baby boy 23/10 semlm...Due 30/10. Asalnya kena admit wad sbb nak induce tapi dktr cek jln pkl 1pm dah buka 3cm.xjadi induce

11mo trước

sma trkh lhir anak kta..anak sya overdue.plih trikh kluar sndri😄

sy due 1/11/23 tapi dah delivered masa 37w tu. huhu tak sempat ke tarikh serah diri 17/10/23. paling awal dlm 3 pregnancy.

saya due 20.10 haritu, tapi baby masih seronok dlm perut 😄 23.10 ni doctor suruh admit juga, dh overdue

sya due hrini tpi baby msh brsntai d perut...kta dibuli p klinik hri2😂

Semoga kawan2 yg lain dipermudahkan segala urusan bersalin...Aamiin🤲

saya pulak patutnya due 15/11 tapi baby dah keluar pun 19/10 🤣

11mo trước

slmt berpantang 🥰 Alhamdulillah syukur tkpee Prem pun.. moga sihat selalu ❤️ normal ke Ceaser yunk..kite emergency Ceaser 7hari lepas 37weeks due 5nov

mudahan semua baik tanpa mudarat

goodluck ibuuu🤩🤩🤩🤩