37 weeks 2 days

Baby masih selesa duduk dalam perut macam mana nak percepatkan bersalin ya ? Sebab saya anak first org kata kalau anak first bersalin nya lambat sikit saya pulak gdm on dc takut kalau dah sampai due baby tak keluar kena induce 🫠. Ada tips tak ibu ibu?#firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

sy pon gdm on dc sis.. skrg bru nk msuk 37wks 6d.. doc suruh serah diri mse 40 wks.. still xde tnda.. sy redha jela kne serah dri pon.. sbb ank 1st pon sy kne serah diri gk even xde gdm mse tu..

11mo trước

Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita berdua sis semoga cepat la baby keluar and turun tanda Aminnn🤲🏻

takde. buatlah senaman apa pun. baby tetap akan Keluar bila dia nk Keluar. sabar sis, baru 37w. gdm on DC max 40w kan. enjoy dulu

11mo trước

faham sebab Sy pun gdm on DC haritu. mmg time 37w tu berharap Keluar awal sebab takut kena paksa bersalin kan. senaman, jalan, semua dah buat. tapi tu lah, baby nak Keluar time 39w jugak. doa banyak2 ye.