Check upt + tapi samar

dua hari sebelum ni sy ade bt ujian kehamilan sndri. dan kptsan mnunjukkan line kedua samar. hari ni sy kluar drah berwrna cklat di panty, dan sy tlh brjmpa doc utk bt pngeshn upt. doc sahkn ianya (-) . mgkin trlalu awl dr trikh last priod sy. lbih kurng 5 hari shja lg utk trikh priod sptutnya dtg.

Check upt + tapi samar
2 Các câu trả lời

alhamdulillh tahniah sis. kdg2 awl mengandung mmg ade mcm tu tp klau mkin byk baik pergi klnk.. #24Nov20  #TAPSuperMoms

4y trước

alhamdulillah trma ksih sis.. mudah2an Allah mudahkan urusan sy dan bkal baby.. sbb sblum ni 2/4/2020 sy trpksa d induce dan kehilangan ank usia 6 bln dlm kndungan sbb air ketuban bocor awal dan trkena jangkitan kuman gbs positif.

alhamdulillah tahniah..

4y trước

trma ksih sis...mudah2an dipermudahkan