Doakan saya .

Dua hari keluar darah koko , pgi td kencing keluar darah merah cair dan satu titik mcm ketul darah tu . Pergi klinik doktr pun cakap no coment 😞 tp scan ada mcm dua bulat , dia ckp nnti 20 hb10 scan lgi sekali . Sesiapa ada pengalaman mcm saya . 2x saya keguguran ni kli ketiga mengandung mudah mudahan bby masih ok🙂 #kandungan4ke5minggu #mommybuntu #bantusharing #pregnancy

1 Trả lời

sy spotting dr 5w smpi 12w. Penah jgk light bleeding dr pg smpi ptg. Alhamdulillah kandungan ok. Dh bersalin pn. Ank skrg 6bln. Doa yg baik2 je. Jgn stress. Rehat byk2.

4y trước

Yaa ok azira . Sy td ja bnyk ni darah xbnyk dh sikit jaa . Semoga kndungan sy ok . Apa pon tksih nahh 😊