Bleeding dan warded hari ni 30 minggu. Dr. Bg ubat matangkn paru2.jln x buka pun.jantung baby ok.

Dr. Suruh sy doa byk2 hrp bacaan baby tetap ok & drh sikit2 yg kluar tu stop.lps abis complete suntikan matangkan paru2 baby. Sy bole balik. Tp jika baby x ok dan ada tanda baby stress dlm tu.akn kne operate.doakan saya dan baby sihat ya kawan2.setakat ni sy xde rs sakit apa2.moga sy dpt bersalin 38 minggu ke atas.amiin.

1 Trả lời

Saya doakan semoga mommy dipermudahkan urusan dan moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers