Risau bersalin pramatang

Assalam n hi ibu/mommies..sy bru prggy 32w tp sy dah kuar air ktuban sjak 2 ari lepas..sakit xde, cntraction pon xde lg..berat baby dlm 1.7 kg bru..doc ckp die nk try monitor n tgk klu boleh prolong my prgnancy (pnjangkn) smpai lepas 34w at least..sbb nk bg baby matangkn organ dlaman..doc jgk dah bg 2x injection utk matangkan paru2 baby..unless klu ade infection or msalah lain so mmg kena bsalin a.s.a.p..ibu2/mommies ade x pngalaman mcm ni n ade x nasihat utk sy..doakn sy n baby slmt n dpemudahkn sgalanya..tq semua

2 Các câu trả lời

Lebih kurang sy la ni. Risau klu lahir pramatang ni kan.semoga kandungan kita selamat dan sihat ya.amiin.

Allahu. Stay strong mommy. Semoga baik2 saja n d permudahkan. Bykkan bdoa momy.