18 week. keluar darah sikit , g klinik swasta , Dr scan baby ok , aktif. Hari berikutnya darah x kluar dah.

Dr bagi ubat Duphaston ni tapi saya masih xmakan .. perlu ka utk makan sbb darah x kluar dah ?

18 week. keluar darah sikit , g klinik swasta , Dr scan baby ok , aktif. Hari berikutnya darah x kluar dah.
5 Các câu trả lời

Saya masa week 13 pun bleeding, hospital kerajaan pun bg ubat yg sama...saya kena makan selama 2 minggu