3hari lewat period.. Bila buat UPT line T samar2..

Double line ke tak

3hari lewat period.. Bila buat UPT line T samar2..
24 Các câu trả lời

syaa mcm ni . tp sya cek upt 5 hari sblm period. samar2 alhamdulilah mmg rezeki skg 39weeks 🤲🏻

2y trước

Alhamdulillah... Tahniah buat sis.. Semoga sis mujor joros bersalin nanti ye

In shaa allah ada rezeki tak ke mana..cuba seminggu lagi ke..apa2 pun semoga baik2 saja 😊

2y trước

Tq sis

kalo nie 1 ke 2 ye? sbb sy bru 19hari keguguran..atau normal baru lps keguguran

2y trước

okey2 baik.. terimakasih awak @ara qis.. semoga kite semua yg pernah miscarriage akan ade rezeki lagi.. insyaAllah☺

saya pon haritu mcm ni sis . try buat lagi esok/lusa . hormon rendah lagi tu kot

2y trước

insyaAllah ada tu . saya lewat 2 hari period pun naik samar macam sis, lepastu esok dengan lusa buat lagi. makin hari makin terang

Kita sama sis, upt samar, xtau prekne ke x😣

2y trước

aamiin. sama sama ♥

Try tunggu lagi seminggu.. semoga ada rezeki untuk sis n suami.

2y trước

Tq sis

mcm ada tu sis..nnti cube repeat lg..smoga ada rzeki awak..

2y trước

Tadi buat dia kuar single line pulak.. 4 ketul HCG smua line samar2.. Hahaha

mybe ovulate lmbt , so hormon hcg rendah......

2y trước

Tadi buat pandai dia kuar single line

Awal lagi 3hari tu. Lewat seminggu, test lagi.

2y trước

Ok sia.. Tadi sya buat juga ntah la hati nie kalau kuat nak tahu mmg akan buat skli tengok sgle line.. Hahaha

Sis dh repeat upt? Ad progress x?

2y trước

Cuba sis guna clearblue digital...