Preparation

Done pack baju utk ke hospital. Dalam plastik (zipper lock) keeprluan utk ke labour room: Baju butang 1 (seluar xpayah, baca tip dri group) Towel 1 Set mitten & bootie 1 Pampers 1 Apa lagi yg prlu ye? #32weeks

Preparation
9 Các câu trả lời

Kain bedung.. 😍 best yea.. Semoga dipermudahkan segala urusan nanti.. Senang cara awk prepare brng.. Sy nk follow laa.. Hihi.. #33weeks

Utk diri sendiri jgn lupa maternity pad byk2.. Tak pyh panties pun takpe sbb darah tgh byk mmg akan sentiasa tukar

4y trước

Maternity pad tu dia mcm pad biasa kite pakai kan?

Jangan lupa maternity pads sis 🤗. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

Congratulations sis.. Semoga dipermudahkan semuanya... 🙂

Tahniah sis. Semoga urusan dipermudahkan. Aamiiin ya Allah.

Smoga dprmdahkan . 😊

Semoga dipermudahkan.

Alhamdulillah😊

Kain bedung baby