PACKING BAJU BABY

Saya nak tanya 2 soalan 1) Dalam setiap ziplock plastik DAY 1, DAY 2, DAY 3 tu kena sediakan baju siang dengan baju malam ke ? atau sehelai baju saja sepanjang hari tu . Saya confuse 😌 2) untuk ziplock plastik Labour Room perlu ke letak sekali towel baby ? Sbb kebanyakkan saya tngok hanya letak baju booties mittens bedung n pampers saja TQ #firstmom #ingintahu #30w

1 Trả lời

1. 2helai sehari . 2. tak perlu , LR just perlukan pampers & tisu basah saja.

12mo trước

tq sis