Dilema

Doktor dah bagi tarikh 3/11/2019 tuk serah diri sebab sy bakal melahirkan kembar MCDA.. Tapi doktor bagi pilihan antara normal or Czer.. 2-2 ade risiko.. klu pilih normal, 2nd baby berisiko tuk berpusing & klu terjadi kene emergency czer.. Klu pilih czer, saya aje yg akan menangung sakit selepas tu.. Mula2 saya pilih czer, tapi doktor banyak kali tanya tak nk go for normal ke? Kalau mommy² semua, akan buat pilihan yg mana?

1 Trả lời

Sy pilih czer. Kembar kn.. Sakit mmg sakit tp ada je ubt thn sakit dibekalkn..

5y trước

Tu laaa.. Fikir jugak nk terus czer je..doktor tu yg buat kita fikir 2 kali... Thank you sis..