Baby 3 bulan 18 hari apa blh makan ubat

Hello doktor apa blh baby 3 bulan 18 hari blh makan ubat batuk dari fermasi

8 Các câu trả lời

bby 3m tk blh mkn ubt or beli ubt kt farmasi...klau bby btuk kna bwa g klinik or hosp ..sbb kt farmasi kdg2 doc kt sna pn tk brpa psti ksihatan bby u mcm mna..sakit truk dia mcm mna ..klau kt klinik doc check smua anggota bdn bby ..x-ray dada bby klau ada bnyk kahak..nk tngok ada jngkitn kuman kt pru2 ke or tkde ..nk cri sbb..

doc pun taknak jawab soalan puan dalam ni. mana boleh diagnosed patient mcm tu je. bawa klinik la ibu. jgn suka2 beli ubat . baby 3m mana nak sama kita dewasa ni.

Jgn bg ubat sis… sapu cream youbaby atau tampal pelekat cough relief utk baby tu… buat tepuk kt blkg bdn

below 2 years ubt batuk xde..apa2 please consult doctor..tgok x-ray ada infection atau tdak..

tak boleh. baby bawah 6 bulan tak boleh mkn ubat. kalau sakit teruk bawa terus ke hospital

Kenapa dgn baby? Demam? Batuk? Selsema?

boleh cuba rawatan homeopati

demam sama batuk2

6mo trước

pergi klinik trus.. Jgn bli ubt kt farmasi tanpa pemeriksaan Doktor..