18 weeks 4d pregnancy , first baby

salam .. nak tanya , kalau 18 mnggu ni mmg da blh rase ke baby brgerak.. sye risau, sbb tk rasa pun baby brgerak.. tp mak cakap sepatutnya baby dah gerak mnggu ke 18 ni.. nk scan tp doktor dh bg tarikh, 20 mnggu bru blh scan.. risau pulak 😢 #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Kalau yg preggy bukan anak first, by now mmg dah boleh rasa. Tapi kalau puan first preggy, mmg lmbt sikit rasa sbb kita xbiasa lagi rasa apa pergerakkan baby

4y trước

tq bg pendapat... now alhamdulillah sye dah 31 weeks , dah rasa tendangan dah pun.. ☺️☺️ sye rse dia brgerak mse 22 mnggu 🤣

boleh pegi scan luar sis..anytime..dah besar jgak kandungan tu..

4y trước

moga dipermudahkan sis.. 🥰