HB

dokter cakap hb saya dh oke tetapi cell darah merah saya bermasaalah , mcm mana ya?

2 Các câu trả lời

Banyakkan makan buah delima, Jambu batu, hati,kerang or makanan boleh tambah darah. Saya pun macam ni, Sampai nak bersalin keputusan darah X dapat. Tapi nasib beranak semua normal anak pun sihat 😅

5y trước

ok sis cuma blood je tu yg saya xtau hehe

Genetically, xleh buat apa sis kalau RBC sis ada mslh.. tp boleh sy tahu mslh dr segi apa?

5y trước

Oh, xpela bgtu.. tggu result dlu mcm mana sbb RBC problem nie ada byk jenis..