HB RENDAH

tadi pergi klinik untuk check perut.. lepas tu dokter cakap hb saya rendah.. apa perlu saya buat? ada apa2 cadangan? ?

2 Các câu trả lời

Dulu sy pun Hb rendah 10.2..tapi lepastu saya tak pernah miss makan ubat tambah darah yg klinik beri..lepas makan ubat tu tak pernah darah saya kurang dr 12..last bacaan darah saya masa bersalin 13.5..so mommies jangan miss makan ubat yg klinik bagi ok..jangan lupa makan makanan berkhasiat juga..bayam..kurma..dan makanan yg boleh tambah darah 😄

5y trước

owhh..baiklah saya faham.. Terima kasih

Makan jambu batu sis, serius mmg akan cepat naik. Pagi sebelum cek pon makan mmg naik

5y trước

owhh.. mkn jambu batu... baik nanti sya beli... terima kasih yeaa