hamil luar nikah

doakn sya kuat utk baby dlm kandungan sya.. kat tmpt kerja smua tgk sya lain mcm.. tnya pasal perut sya yg semakin mmbesar.. klau sya cari kerja lain blm tentu ada yg nak ambik sya berkerja so sya terpaksa hadap org nak ckp apa ?.. kadang2 sya salahkn anak dlm perut sya walaupun sya tau itu bkn salah dia ?

22 Các câu trả lời

Ada company xbenakan kehamjlan luar nikah ni. Cuba sis bncg ng boss sis. Ckp sis perlukan kerja ni.

Sis dah kawen ke belum? Kalau belum kawen better berhenti je keje. Takut lama2 sis makin stress.

Saya doakan awk kuat dan jgn pedulikan ape org kata..moga tabah & dipermudahkan. Amin

Btl. Yg penting bertabah kuat kan diri jaga kandungan. Itu sahaja.

ketepikan je lah ape depa kata..Jgn bt kat anak xbersalah..

Klau sis cari famely untuk anak sis boleh pm sy ye sis 0193358676

4y trước

Semoga dipermudahkan urusanmu puan 😇😍❤

Tabah dik.. kuatkan semangat.. sian bby..

Sabarr lhaa semua ade silap masing ii

Cari parents utk baby tu..

bersabarlh bnyak2 dik