czer ank songsang

doakn sy yer smga dpermudhkn ..due date 28/7... tp ank songsang so amek dte czer shj .. haqi ni than ward besok pg czer... hrp dpermudhkn...

czer ank songsang
57 Các câu trả lời

Saya pun kna czer. Emergency czer sbb baby dh berak dlm perut. Baby pn kna tahan nicu utk dipantau. Alhamdulillah baby stabil & dh boleh discharge & masuk wad duduk ngn sy. Sy pulak x boleh discharge lg sbb doktor nk pantau luka bekas czer. Sy kena czer 23/7 jam 9 mlm

4y trước

Sama sis...emergency caeser...18.7.2020...pkul 3.10 pg...dtg hospital pkul 10 mlm...tnda yg nyata..air ketuba n pecah dlu...bru 31 weeks...tp dah smpai hospital jln bru bkk 2cm..jantung bby xok...plus sy ada demam,btuk n selesema....tolak lr pkul 1pg,dia pntau jantung bby xok lg n jln bru bkk 3 cm..trus decide caeser...sy bru keluar hospital semlm selepas 5 ari kne thn wad utk antibotik...sbb dh ada jangkitan...doktor kata air ketuban dah panas...bby prem 1.4kg dlm nicu...😊

Sy due 27/7...baru balik hospital..sama jugak kepala baby kt atas...tpi alhamdullilah tdi scan kepala baby dh kt bawah balik..tk jdi amek date czer...kene balik dulu tggu sampai nk bersalin...moge dipermudah kan urusan awak...

Sma sis,bby sy songsang gak smlm scan kpala dok ats lg..disbbkn sy nk salin kt kmpg jd kna refer hospital kmpg pnya..arini kje dok pujuk ckp bby pusing blik..sy dh 37week dh ni

Semoga di permudahkan sis..sama sy pun ank pertama songsang czer 04/03 tahun ni..skrg bby dah 4bulan 19hari Alhamdulillah..baik"shj sis insyaallah tdk dh apa".. Fi Amanillah

Semoga dipermudahkan urusan sis..sy pn emergncy czer 8/7 hr tu..xapa mana2 pn yg penting kite dn baby selamat..😘😘

smoga dpermudahkan, Awk ada tarikh czer sy x sempat tarikh tau2 nk beranak selok2 songsang 😂... hihi

Semoga dipermudahkan sis. Saya pun czer nanti. Tapi tak dapat date lagi. Due bulan 9 🤗

Semoga urusan bersalin dipermudahkan dan kedua2nya sihat. Stay positif ye sis 💪🏻

Semoga dipermudahkn urusan bersalin sis.. smoga dua2 selamat n dilindungi Allah.. 🤗

Semoga Allah permudahkan segala urusan,bertenang jangan banyak fikir