baby songsang

Siapa yg ada pengalaman.masa scan baby 36 minggu baby songsang n doc terus bgi tarikh czer.tp bile scan masa 37 minggu bb kedudukan kepala ke bawah.7 hb nie sy da di beri tarik utk czer jadi ape yg doc akan buat sama ada teruskan dengn czer atau tidak.nie adalah czer yg kedua memandangkan ank ke 4 masa lahir pun songsang.

1 Trả lời

Kalau.sis xde mslh placenta previa...sis try tnye blh buat ecv dan brsalin normal x? Dgn tnye risiko yg ada serta bby bsr mne?? If doc kata bby bsr sgt trpkse czer..maka sis kne la czer..sbb doc lg tahu risiko yg ada pd sis...risiko ke atas sis dan bby..bhya or x... Pape sis bncng ngn doc sis dan try tnye pndpt dia...tnye apa option lg yg sis blh dpt if xnk czer..mcm ecv dia pusingkn bby dlm perut ubah bby pd kedudukan spttnye... Try tnye dulu k..bncng dgn pakar... Mg Allah pmudahkn segalanya..aamiin