Nampak double line ke 1 line ?

Doakan moga ada rezeki saya & suami ? Dah 2 tahun kahwin, belum ada rezeki zuriat lagi. Setahun yang lepas saya keguguran.

Nampak double line ke 1 line ?
65 Các câu trả lời

Nampak macam 2 line tapi Insyaallah moga ada rezeki sis. Nnt blh cuba lagi 2 mggu mcm tu, first urin bangun pagi.

Insya allah ..moga d prmudahkan urusan..sis try cri suplement la..mn tau..ad rzki.. Kita ikhtiar kan😀😀😀

InshaAllah ada tu.. Sbb sy pun cmtu.. Tp sy xpuas hati trus g beli yg digital tu.. Dah 4w rupanya.. 😍

4y trước

Mmg normal pregnancy ke? Klu dh 7hari missed period...

insyaallah ade rezeki sis .. allah tgh kasi sis honeymoon dulu tu .. sy doakan sis murah rezeki

Boleh cuba lagi beberapa hari sis. Insya allah ada rezeki tu. Sy pon masih menanti utk hamil semula.

Cek hari2 sis.sy pun mcm ni dulu alhmdllh da 7week.doa yg baik2 semoga Allah permudahkan sis amin

insyallah ada rezeki tuu .. kuat kn semangat dan berdoa .. nnty try lagi seminggu or 2 minggu ..

Insyallah doa yg baik2... usha jgn pernah putus asa... Allah sebaik2 perncang.. hnymoon dulu😊

Insya Allah ad t dobl check p tnggu lma kit bb biasa bru2 samar2 lg t dah lma kit bru nmpk jels

2 line..insyallah ada rezeki sis..minggu dpn blh cube test lg.