double line

Semalam check nmpak double line,bangun kencing waktu subuh try check lagi..double line juga..Mcm tak pcya sbb dah lama menunggu saat ini,??.saya doakan pada yg blm dkurnikan zuriat semoga kta byk bsabar.cepat ataupun lambat rezeki anak tetap ada untuk kita yg bgelar wanita.. posted on 10.march.2020

double line
55 Các câu trả lời

Tahniah sis. Sama mcm situasi sy. Sempat berttc nak dptkan double line tu. Bila naik je double line tu tros wat sujud syukur ngn suami. Nak nangis pon ad. Allah denga doa kita. Semoga y belum, Allah makbulkan jgk doa dorang xlama lg💕

4y trước

Tq sis,tahniah utk sis juga...yer...insan yg paling happy suami kiter sis...syukur rezeki Tuhan bagi utk kite semua....

Tahniah sis doakan sy jugak... Selalu delay period tp xpenah naik 2 line... Bru ni saje check sbb dh delay 20 ari tgk2 double line... Tp pi check doc xnmpk lg..mungkin doc kata masih baru.. Harap2 lepas ni ada la..

4y trước

Aminn tq 😘

Saya pun mcm tu jugak dulu. Tak guest pun preggy. Tapi sebab selalu demam & the same time ada spotting ingat nk period. Then g klinik positif preggy. Alhamdulillah...rezeki

4y trước

Ya kan

Alhamdulilah tahniah sis. Sy pun mcm tu x tw pn pregnnt skali g hospital punca demm doc ckp pregnnt nangis dpn doc jgk

4y trước

Best sis tp tu lah dh msuk 10 weeks ni tber2 kple sy ting tong n demam plk bdnnye rse x lrt sngt

in shaa Allah. Mabrok sis. Jaga baik2 ya.. Nanti dah masuk 6w/8w boleh buat buku dah. semoga sentiasa sihat ya

4y trước

Yer sis... by the way tQ😍😘

Alhamdulillah..Tahniah..doakan saya juga. Berapa lama dah tggu saat ni sis?

4y trước

Aaamiiinn

Alhamdulillah....tahniah sis..jaga diri masa awal2 kehamilan

4y trước

Ok sis.. tQ😘

Tahniahhh, sy pun smpai 4 kali check, sbb tak sangka, kawin almost 2 year

4y trước

Tq sis.. tahniah utk sis juga...take care😘

Alhamdulillah.. Tahniah.. Jaga diri baik2..jangan renyah2 sangat..

4y trước

Wlcm.. 😊

Sma lah sis sy pun menunggu 5tahun skg bru pregnant 14weeek

4y trước

Tq sisku2