Nampak double line ke 1 line ?

Doakan moga ada rezeki saya & suami ? Dah 2 tahun kahwin, belum ada rezeki zuriat lagi. Setahun yang lepas saya keguguran.

Nampak double line ke 1 line ?
65 Các câu trả lời

Cuba test selang 2 hari kalau line makin terang.maknanya positif pregnant.

Double line . Tunggu lagi seminggu dua hormon dh naik clear btul kaler dia nnti

Nmpk mcm 2 line tu. InsyaAllah moga ada rezeki bt sis ye. Byk2 brdoa. 🤲🏻

2 line sis.. Nanti lepas seminggu test lagi ye.. Semoga ada rezeki sis😊

Inshaallah akan ade rezeki lepas ni....banyakkan bdoa dan bersabar...

Mcm 2line tapi x clear.myb blh test lg lps ney.jarakkn beberapa hari

Nmpk cm 2.. Cuba test lgi 2 mnggu tuk kpstian.. Nty line lgi trang

Mcm sya ni...ada,ada 2 line...tpi blm nampak sgt....coba lgi test

Tugu 1 / 2 minggu LG test upt lg.. sambil tuh ambil acid folic ea

Mcm nmpk..nanti cuba lg..insyaAllah..klu dh rezeki x kemana..