Kalau betul Alhamdulillah

Hi sis, saya nak tanya, nampak tak 2 line? 1 line samar2? Apa tandanya? Betul pregnant atau false positive ye? Ya Allah semoga ada rezeki zuriat aamiin Saya dah lewat period 2 hari. Saya pulak jenis irregular period. Saya perlukan kekuatan T.T

Kalau betul Alhamdulillah
9 Các câu trả lời

saya macamni 5 minggu lepas! sbb check hari yang Sptutnya period, tapi tak period. check tgh malam² buta, 1 line tu Samar. check lg pagi esok. Samar. tp check lagi, still double. hehe. 3x try. esokkan hari check lg. Alhamdulillah. lepas 7 bulan nikah... Inshaa Allah sis. Pregnant dh tu 😍

2y trước

InshaaAllah Allahumma aamin. Ya Allah harapnya betul lah aamiin. Happy baca comment awak. Semoga awak dan kandungan sihat dan dilindungi Allah Aamiin aamiin

2line tp baru sgt lg. 2-3 minggu kot. xyah g klinik dulu kalau xde apa2 masalah. tggu lg 3-4 minggu baru g klinik, nnt scan baru nampak. kalau g skrg pon doktor xboleh buat apa. membazir je nnt doktor scan xnampak. pastu doktor suruh buat upt lg sekali.

2y trước

Okay sis. Thank you hehehe

sis mase lewat sehari period tu ad mcm lendir keputihan x keluar ? sbb sye sepatutnya semalam period, tp x period lg... ad lendir keputihan keluar... x berbau... perut rse krem mcm nk period... dada x sakit... belum cek upt lg... takut kecewa..

2y trước

tggu smggu lg sis.kdg nk period pon simptom mcam pregnen jgak.tak pon awak try cek beli upt byak2.test hari2.kalo makin pekat tu ade la tu.inshaallah

Kalau line ke-2 nampak within timeframe (depends on UPT yang kita guna, usually 5-15 minutes) in shaa Allah positive :) Test lagi in 2 days, hcg level akan naik every 2 days. Take care

2y trước

Okay sis. Thank youuu 🥰 take care too

InsyaAllah positive tu.. saya punya lagi kabur dari sis masa mula2 check.. lagi 2 hari check balik dah jelas line positive.. mmg pregnant

2y trước

InshaaAllah aamiin Allahumma aamiin. Saya pun berharap sangat sis. Saya tunggu lagi seminggu then check semula. Thank you awak.

ikutkan mata kite ni pregnant tu huhuhu apa pun boleh test lagi esok hari or gi klinik check yaaa 💖😘 take care

2y trước

Hehe okay awak macehhhh. Take care too. InshaaAllah nak pi klinik esok lusa. Thank you 🥰

biasa hcg tinggi selepas bgn pagi dan seminggu tak period...line akan lebih clear 😊

2y trước

Saya check tu waktu subuh sis. Tapi ni baru 2 hari lewat. Saya nak tunggu seminggu nanti check semula

nampak 2 Line la sis..

2y trước

Ya Allah semoga ada rezeki aamiin. Terima kasih awak

bila last period

2y trước

same tarikh period... last period hari pertama 19/6... sepatutnya semalam period, tp hari ni xperiod lg... tp ad rse krem perut mcm segugut... x kuat sgt...