Tanda Tnya

Disebabkan rasa x sedap bdn seminggu ni, sy saja check pregnancy test, ikotkn period sabtu ni.

Tanda Tnya
54 Các câu trả lời

Tu dlm pelastik upt ada satu line tak terang.. Kn dia tulis +ve.. Pregnant.. Tahnia sis

Sy pun xsedap badan ni... minggu depan p klinik nk cek ...mkn nasi pun xlalu....

agak2 sis ngandung ke tak tu.. kan kat plastik tu ada bagitahu cara nak guna..

5y trước

Tahniah sis. Moga rezeki yg sama dtg pada pasangan yg masih ttc

Sy period ahd ni sis..tp xberani nk check lg..sis mse check ni dh dpo brape?

APA jawapan yg sebenar Nye awak nk dri kami?

5y trước

haahahahaa😂

Saya pun baru test... Ada 2 line..tapi samar2

5y trước

Tahniah..

positiflah tu sis. direction dah ckp mcm tu hehehe 😅

Tunggu 3hari test balik macam sya.. Lama2 lagi dia jadi terang

5y trước

Mcm sy juga.. lps tu tngk banyak kali.. betul ke ni.. teruja. 😄

Tahniah sis..saye pun SM dlu macem tu satu line kabur.

tahniahhhh, nnti check lgi sminggu, msti dh terang