Tanda Tnya

Disebabkan rasa x sedap bdn seminggu ni, sy saja check pregnancy test, ikotkn period sabtu ni.

Tanda Tnya
54 Các câu trả lời

Check lagi 3hari or tunggu period lewat berapa hari. Kalau dah pekat then pergi terus klinik utk check. Tapi ni dh cnfrm cuma masih kabur kalau awak pergi klinik skrg pun nurse suruh dtg lgi berapa hari. Kalau dh okay nanti terus buka buku pink. Btw Tahniah sis 😘

Bersyukur laa da pregnant.. kt situ mmg da tnjuk kn.. janji 2 line..1 line tak terang giler pon da kire pregnant.. asakln kler pink... ^^^yeah da komen dpt 1 point..m🤗🤗🤗🤗🤗

Klu nk lg tpt try tnggu sbtu yg sis ckp period tu...xpon sis try g jmp doc.cm sy plk pening loya smua ad ..tpi bile check upt 1line, trgerak hati jmp doc .. baru doc sah sy pregnant

Test klink .. sye pernah check double line ,stu line tu kabur . Dlm 2 hri lps check, sye period, pi klink tnye, dktr soh check air kncing . Dpt kptusn negatif.

Nak tanya kalau macam ni pregnant ke? Actually sepatutnya period dalam masa 2 hari lagi. Tadi cek saje saje. Tapi nampak macam 2 line. Satu line samar 😂

Tahniahhh, semoga diberi kesihatan yg baik. Jaga diri jangan banyak berjalan, jangan angkat yg berat2 sbb baru lagi😊🌸

Betul sis..klau dh nmpk 2 line wlupun kabur..kira sis pregnant... Tahniahh wlcome to the mommies club.... 😂

Tahniah.. positif tu sis.. cuma baru lagi.. Cuba test lagi seminggu.. mesti terang line tu. 😊

Dkt plastik tu pon da tnjuk positive nye line cam mana.. Wlpon kabur dan pekat, tetap positive

Tahniah.. Nanti dah delay period cuba check lagi ye. Time tu mungkin line tu makin terang