positive ka mcm ni ?

sy rasa mcm tk sedap bdn. sy check 2hri awal dri tarikh sepatutnya period. means skrg belum delay period. perut betis sy rasa lenguh² on off mcm sengal² nk period tu pun ada😅normal ka ?

positive ka mcm ni ?
9 Các câu trả lời

sya pun check 2-3 hari sblum period jugak, jadi samar2 macam ni. tp bila dah delay 1 day period baru mula terang 2 line tu.. normal lenguh2, nanti akan start lah rasa mcm period pain, breast sakit. Saya dulu smpai tak boleh tersentuh sikit pun breast 🤣 pkai bra pun sakit.

positif dh Tu ..sy sblom ni lag Samar dri ni mmg tk sngka positif jugak rupanya skrg dh 7 bln pregnant 🫣

Tahniah sis..positive tu.saya dulu pun macam tu.sekarang dah 1 minggu dh baby nya☺️☺️

saya haritu pun macam ni, Alhamdulillah. sekarang dah 14minggu pregnant.

alhamdulillah +ve .normal awal pregnant rasa cramp nak period tu

Normal rasa mcm tu.. Tahniah..+VE😊

alhamdulillah tahniah

positive tu 😍

+ve. normal.