Bayi saya 1bulan 16hari

dia asyik muntah macam air pancut bahaya atau normal je

7 Các câu trả lời

Byk sgt bg susu rsnya. Cuba bg kejap2. Then berhenti sendawakan baby. Then smbung semula susu. Atau berhenti skjp ms susukan baby. Reflux tu. Anak sy seminggu lpas mcm tu. Lps tu stop dh.

Bayi bru lahir usus x kuat mungkin reflux mcm ank sy. Smpai kene g paeds. Doc rec minum susu ar(anti reflux) tp harga boleh tahan. Klau x sis jumpa doc je sis tye dlu mcm mana

baby saya pun mcm tu sis. sbb minum susu banyak sgt. sis kena tepuk untuk 10 minit jangan baringkan terus. dan kira masa bgi susu. kadang depa nagis. sbb tak selesa

baby Saya pun macam tu juga muntah,buang air besar hantar ke hospital.. doktor cakap itu bahaya.. tapi baby SA masa tu tidak juga kena tahan di wad

Muntah mcm air pancut bahaya. Kena jumpa doktor

reflux tu.. jumpa dr tau..bahaya

Bahaya. Jumpa doc.