Baby 1bulan 16hari

Normal ke baby kuat tidur? Bangun just sebab dia menangis nak susu, tak sedap perut, nak sendawa atau rasa nak muntah. Baby lain sebulan lebih mcm dh aktif je

4 Các câu trả lời

mcm baby sy. smpai rasa napa asik nk zzzzz je..😅 nk buat flash card tu pn mcm xde masa sesuai...tp fikir balik baby xde jam biologi kan....

Ank sy 2 bln pun sme. Ada masa dia nk main trus cpt2 klua kn pmainan yg sesuai umur dia . Klu x mmg nk tidur je kje nye

0-3 bulan mmg tido 14-17jam sehari. normal ja. bagus utk minda dia

Normal untk tumbesaran dia mommy, so dont worries🥰