bayi batuk malam .

Dh sminggu anak saya asyik kerap batuk waktu malam , saat dia tidur .. Dktor kata dsebabkan puting , bile saya dh jauhkan dari puting , batuk anak saya makin kerap dan sama saja setiap malam akan brlaku .. Masa pegy jmp dktor , dia ckp degupan jntung dan nadi ank saya normal .. Tapi wktu mlm yg buad rsau sbb dia batuk2 dgan kerap .. Ank saya brusia 1 bulan 21 hari .

2 Các câu trả lời

Ank sy pun mcm tu jga wktu dia dri newborn smpai sbulan lebih..batuk + hdung trsumbat.. Sy bwa ke doc pun normal..so sy ambil inisiatif baeingkn dia d atas bntl yg bsar dan berkedudukan condong..sy ada buat pembacaan..bayi newborn n sbuln ke atas..sluran prnfsn masih kcil dan ada msnya bayi keliru cara brnafas tu yg trjdi hdubg mcm trsumbt n batuk2..kipas pun kurangkn laju sbb mnybbkn bayi kering tekak dan hdung..sy cuba tu smua alhamdulillah bayi sy x batuk2 dan sumbat hdung lgi..

5y trước

Hmm . Mcm tu ye , sbb anak sy ni siang hari tk batuk tpi mlm2 dtg batuk2 dia .. Xpe , sy cuba cara yg sis ckap , klu mnjadi alahmdulillah . Apa pun trima kasih sbb share ye 😊

Hurm..cer sis try sapu balm garlic dkt dada ank tiap2 hri... Mne tw nti dia ok... Mcm sy ..sy try sapu balm tu stiap lepas ank mndi dgn sblm tdo...alhmdulillah ok...tp sy xgune jenama mcm yg dlm pic sy share ni..jenama lain.. hrp ia blh mmbntu... 😉✌

5y trước

Hritu husben bli dkt online..bli dkt shopee..cer sis try cri by online.. dkt kdai jamu sy xsure ada ke x.. 🙂