ALhamdulilla slmt jgk melahir kan baby girl? .TIARA ALIYSHA

dh lmbt 40week trima ksih yaallah prmudah kn aqo brsalin normal d ruma..yg momie tgh tggu hari tu.. muga d prmudah untuk brsalin??

ALhamdulilla slmt jgk melahir kan baby girl? .TIARA ALIYSHA
43 Các câu trả lời

Alalaalalal comelnya baby sis.. geramnya.hehe.. moga sy pun dipermudahkan Allah nntinya.. huhu..

5y trước

Amin..smoga d prmudah kan sis brsalin..😊

Tahniah sis. Selamat berpantang. Memang plan bsalin kat rumah ke atau tak sempat ke hsptl?

5y trước

dh x smpat sis..😊

Alhamdulillah tahniah sis. Comelnya dia. Doakan sy dapat rezeki anak cepat2 ye

5y trước

Amin sis..s cpt yg mgkn yeaa sis tggu je.. ada jgk tu. tuhan bgi😊

Tahniah sis. Sedap nama bby. Take care n jaga bb elok2

Alhamdulillah..tahniah sis.. comel sgt anknya... ❤

Sya tnggu masa ja.. Anak ke2 nervous pulaa 🤭

Congrats.. what a lovely baby!

Allhamdulillah tahniah sis

Congrats.. subhanallah.. cantik nama anak 😍

Amin.. Tahniah selamat berpantang sis