slmt brsalin

sy dh slmt brsalin pd 19.4 2020..pd pkul 9.20pm..baby boy sberat 3.25kg..alhmdulillah

slmt brsalin
76 Các câu trả lời

Tahniah. Sama tarikh dgn anak saya,anak saya perempuan. Tapi Allah lebih sayangkan dia. Anak saya meninggal pada 20.04.20 akibat komplikasi jantung...selamat berpantang..☺️

Wah tahniah dear. Semoga sis & baby diberi kesihatan yg baik. Aaamiinnn ya Rabbal Alaminn.

Alhamdulillah... Tahniah... Assalamualaikum sayang, jadi anak yg soleh ya...

Tahniah waktu pkp ni suami.boleh x teman ? Bersalin dekat hospital mne ?

4y trước

Ok tq

Alhamdulillah. Comel sgt baby tu. Selamat berpantang ibu!

Alhamdulillah tahniah sis😍 selamat berpantang..☺️

Alolololo.. Comelnya.. Tahniah n selamat berpantang..

Alhamdulillah..tahniah sis n selamat berpantang😊

Tahniah sis .. slmat berpantang .. comeinya bby😍

Allahu..comel nyee.. Alhamdulillah.. Tahniahhh....