39 weeks

Dh baca buku pink tanda2 mok brsalin tp lain bdn lain jga tnda2 kn. Kdg baby mgeras.. n ada sakit bwh perut.. tp xkerap.. skit mcm mok period j.. msih blh tahan. Baby pn gerak mcm biasa. Adkh tnda mok bsalin jga kh klu mcm nie..

8 Các câu trả lời

Sama la 😅perut mengeras je,lepas tu Bahagian belakang rasa sakit, tpi tdk berpanjangan

5y trước

Tu yg bt kta kliru sis. Smaada kta mok panik atau mok tenang.. klu plih tenang tkut btul2 mok brnak plak.. sbb ada jga bdn org.. xskit contraction tp dh bukaan cm dh jln.. 😅