Bru msk 31w,contractions dh start rsa,skit bwh perut,skit pinggang,skit kepla,1 bdn rsa sjuk.

Perut dh start mgeras, Nr kta kepala bby dh dkt bwh, kaki sy dh kembang, hidung sy dh kembang mcm nk bsalin awal, tp due lm lg, spa ada mcm nie?#ingintahu #bantujawab #SeriusTanya #firstmom

1 Trả lời

sy skrg 32 week tp dh start mcm cramp perut. org pn ckp mcm nk bsalin awal. 😅. tp nurse ckp ok ja lg uri ank smua elok ja

3t trước

sma lh kak, semua ok .. tpi itulah dia punya sakit mcm2..