Air kencing kotor

Dah 3x checkup air kencing kotor..detect protein..pdahal minum air kosong byk dah..cmne nak buat lg supaya air kencing kmbali clear mcm sblm² ni??nak tau gak apa punca bole jadinye air kencing kotor ni?ada sesiapa penah mengalami?Oh btw,sy dh 33mggu pregnant..

16 Các câu trả lời

Minym barli sis. Pastu ambil sample air kencing yg tengah. Kencing dulu sikit dlm pot, pastu tahan jap sambung kencing dlm bekas.

2mo trước

ok sis..mekaseh suggest..ramai ni suggest minum air barli..

jgn mnum sgla kafein , coklat teh kopii stop mnum dulu..pstu mkn byk buah n syur ya

2mo trước

skrg mmg x dpt nak minum air brsusu..milo ais tu klu minum mmg pedih ulu hati..so minum kopibais eh elok plak tp masa tu checkup xde plak detect kencing kotor..tp time x minum kopi tu yg detect kencing kotor..3x brturut² plak tu..mak is bingung dah..tp mmg perasan gak bila kencing tu mmg tgk air kencing nmpak keruh je..x penah dh jernih²

Sy dari 27w sampai 38w air kencing kotor xhilang.. Padahal minum air Barli dgn air lemon dh.. Xtau la..

2mo trước

uishhh lg lama awakkk..pastu sudahnye cmne tu??still kotor lg ke?dh brsalin blm tu?

kencing skit dlu then baru letak dlm cup. bnykkan mnum air masak, air barli.

2mo trước

salu bt gtu gak..tetap sangkut..sbb mmg penah dgr nurse pesan,kencing dlu,then baru tadah yg tgh² tu..

sy p drip masuk air kt klinik..lps tu ok

2mo trước

bole gitu eh?sy xde plak nurse @ doc suh drip air..bila tnya nurse dia ckp takut sbb buah pinggang je..eh risau plakkk

kalau sy minum mineral water