Sy dah 16w..2x checkup kk detect kencing kotor..tapi x tinggi...boleh tau petua utk kencing kotor x?

9 Các câu trả lời

minum air masak atleast 8gelas sehari sis, tpi lebih sikit pun xpe..waktu preggy mmg cepat haus, lagi 1 minum air rebusan barli...masa saya kena kencing kotor..saya minum air rebusan bali..lepas tu kencing lawas dan terus baik..

•Pastikan awak minum air suam / air putih sekurang2nya (2>3 Liters) sehari. •Minum air rebusan barli tanpa gula. •Pastikan ketika awak kencing @ buang besar, cuci bahagian sulit & punggung dgn betul.

rebus beras barli dan minum air nya..sy buat smnggu sblm checkup kk alhamdulillah ok dan kerap minum air putih

Hri tu sy pn kena.. sy minum air kelapa alhamdulillah review doc dah negative air kencing.. doc siap tnya minum apa

3y trước

Ya sis air kelapa saja.. dan air putih pn kena byk laa

rendam ur private part dlm air garam once a day. dkt shopee banyak jual sitz bath.

salam awak , klw bolh kan awk mkn laa periye katak grg , mium air bali x tampe gule

minum bnyak2 air masak bole juga minum air barli

MINUM AIR BANYAK BANYAK

Minum air Barli sis