Baby tiada denyutan

Salam ibu².. hari tu pergi klinik buka buku sya dah 11 minggu.. and hari ni ada bleeding, so check-up klinik swasta.. doc ckp baby sya tiada denyutan dan kandungan bkn 11week tapi 8week dan kemungkinan akan gugur doc ckp tapi bleeding sya tkda ketul² dan tdk mrasa sakit perut langsung.. mlm ni bleeding sya brenti...mcmna ya ? Adaka ya gugur atau blum lagi .sesiapa ibu² ada pengalaman baby tiada denyutan ?

Baby tiada denyutan
2 Các câu trả lời

kalau 1st time scan, tgu je lagi 2w. kalau this 2nd or 3rd time scan kena tgok balik yg scan lama tu bpe weeks dh masa tu and bpe weeks sepatut nya scan kali ni, kemungkinan besar bby stop growth at 8w. cuma kena pantau bleeding tu, incase ade lagi terus je pegi emergency. bwk sekali gmbr scan ni

Allahuakbar semoga sentiasa kuat