selesema semasa hamil,trimester ketiga.

Dengan keadaan cuaca yang agak panas,suddenly selesema. Berlanjutan selama 2 hari & hidung tersumbat. Perlu ka berjumpa Doktor dengan segera ?

4 Các câu trả lời

Saya pn selsema dan batuk, mmg doc cakap musim jerebu ramai ibu preg terkesan. Smua rkyat la senang crta.. Sy dpt ubat slsama 2hri makan ubat alhamdulillah dh ok sgt, cuma batuk masih belum lega. Yalah jerebu kan udara duk hirup. Doc pesan keluar pakai mask

5y trước

Terima Kasih 🤗🌹

Sy prnh,tp sy ushe ngn minum air msk byk2,minum lemon suam,n kerapkan cuci tangan dgn brsih,alhamdulillah selsema n batuk x de dah,batuk ade ubat tp selsema ni x de ubat sgt utk ibu mgndung jd sy cegah dgn pe yg sy sbut td

Saya pun sama mommy.. Sudah seminggu selesema. Kena lagi anak sulung dan suami pun selesema. Cepat sangat terjangkit

Klau rasa dh tak larat nk layan selsema, prgi je ambil ubat :)

5y trước

Thank You 🤗🌹