Selesema

Ada tips tak untuk kurangkan selesema baby 1 bulan? Kesian kadang2 smpai hidung tersumbat ?

2 Các câu trả lời

Hi fensya..saya suggestkan awak utk guna air purifier..sgt berkesan..bersihkan udara yg kotor..penyebab anak selsema.. Anak2 saya jenis kerap batuk dan selsema..dari baby pun..boleh dikatakan setiap bulan akan sakit..dan ambil masa sebulan utk sembuh.. Tapi lepas saya guna..batuk dan selesema makin kurang 6 bulan baru kena balik..tapi cepat dlm 3 hari dh sihat.. Saya guna air purifier yg boleh matikan kuman n virus..so that udara mmg akan bersih yg kita dapat..even molekul kecil pun akan disedut Selain tu say spary strimr utk cuci hidung dan sedut guna nasal aspirator eletrik atau manual.. Kalau nak tahu lebih lanjut atau nk oder air purifier boleh wassup saya 0195125785

Ikhtiar guna cfrub balm tasneem