Nil & Sugar Trace

Dekat urine test kalau dia cakap Alb - nil Sugar - trace Maksud dia apa? Selalu dapat dua2 negative. ? Tq mummies.

4 Các câu trả lời

Kalau NIL tu tak ada detect apa apa dekat urine. Kalau sugar trace tu, ada detect gula dalam air kencing. Saya kena yang sugar trace dulu sebab saya consume jus mamariam. Doktor suruh stop, saya pun stop la. Lepas stop, tak ada detect gula dah dalam air kencing. Sis kena jaga makan & minum. Jangan manis2 sangat.

5y trước

Kan. Better kita jaga pemakanan jela. Seram pulak consume supplement ni 😅

Trace maksudnya dapat detect sedikit gula dlm kencing. Sikit saja. So sis better jaga makan

Alb (albumin) - nil (-ve) Sugar (gula) - trace (dapat d kesan)

ade sugar lh kot dlm tu berlebihan..Klu nil tu xade ape2