Pacifier. Good or bad?

Deciding whether my 2 months baby needs a pacifier, tak banyak ragam just kadang malam before tidur, susah betul dia nak lelap. Any thoughts mommies?

1 Trả lời

hi ibu.. ibu boleh try beli jenama Avent. ada anti jongang. Mcm baby sy juga. x pernah diajar pun tp mmg sndiri cari puting. sy belibsiap2 utk persediaan even org x sarankan tkut baby nipple confuse. awal2 tu ingtkan die nak susu, tiap kali kasi botol (saya epmom), susu dibuang2. last2 kasi puting, lena ja tidur. bila dh tidur, cepat2 alihkan. kdg2 bby x cari n x mao pun bila kasi puting.